Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

élelmiszeripari bérmunka

kifejezésre
1

Élelmiszeripari bérmunka keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Zollai Baromfifeldolgozó

  Zollai Baromfifeldolgozó - Élelmiszeripari bérmunka - Tudakozó.hu Zollai Baromfifeldolgozó - Élelmiszeripari bérmunka - Tudakozó.hu Zollai Baromfifeldolgozó - Élelmiszeripari bérmunka - Tudakozó.hu Zollai Baromfifeldolgozó - Élelmiszeripari bérmunka - Tudakozó.hu Zollai Baromfifeldolgozó - Élelmiszeripari bérmunka - Tudakozó.hu Zollai Baromfifeldolgozó - Élelmiszeripari bérmunka - Tudakozó.hu Zollai Baromfifeldolgozó - Élelmiszeripari bérmunka - Tudakozó.hu Zollai Baromfifeldolgozó - Élelmiszeripari bérmunka - Tudakozó.hu Zollai Baromfifeldolgozó - Élelmiszeripari bérmunka - Tudakozó.hu

  2243 Kóka, Dózs Gy. út 84.

  Zollai János, a cég alapítója és tulajdonosa 1982-ben 50 darab, a Jászságban vásárolt libával és egy új, Kecskeméten eltanult technológiával kezdte.

  Ez a szakma nem adja olcsón a gyümölcseit. Nehéz, áldozatos és figyelmes munkát követelt nem csak tőle, de egész családjától, s gyakorta volt szükség a rokonok, barátok segítségére is. A 22-24 napos időszak alatt négyóránként (naponta hatszor) kell tömni az állatokat, közben masszát főzni stb. Végül az igazi nagy hajrákat a libák levágása, felpucolása, elszá...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak