Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

élelmiszeripari segédanyag

kifejezésre
1

Élelmiszeripari segédanyag keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Sepulchre Hungary Kft.

  Sepulchre Hungary Kft. - Élelmiszeripari segédanyag - Tudakozó.hu Sepulchre Hungary Kft. - Élelmiszeripari segédanyag - Tudakozó.hu Sepulchre Hungary Kft. - Élelmiszeripari segédanyag - Tudakozó.hu Sepulchre Hungary Kft. - Élelmiszeripari segédanyag - Tudakozó.hu Sepulchre Hungary Kft. - Élelmiszeripari segédanyag - Tudakozó.hu

  1055 Budapest, Szalay utca 5 / B

  Belgiumban levő vegyipari termékek elosztójaként és az Benelux 1932 óta Sepulchre a Central European Chemical Industry legöregebb partnerei közül az egyik. Ez Magyarországban, Lengyelországban, Romániában és másik országokban működött úgynevezett Kelet-Európában, mióta 1967 és a helyi irodái készen állnak arra, hogy hallgassanak és reagáljanak vevőszükségekre.Egy professzionális szolgáltatás egy emberi dimenzióval, hozzáadta egy következetesen magas minőség értéktermékeit, műszaki támogatás a gyárak és nyíl...


  Részletek
 • 2. Danagricola Kft.

  2837 Vértesszőlős, Major

  Cégünk 2001-ben alakult dán-magyar vegyesvállalatként. Termékeink fagyasztott, hűtött tojástermékek, hosszú eltarthatósággal - 35 naptól 1 évig. Termékeink HACPP-rendszerrel készülnek. "Kibújt a tojás a héjából!"


  Részletek
 • 3. Hungaro Casing Kft.

  1203 Budapest, Zodony u. 3.

  A Hungaro Casing Kft. Magyarország legnagyobb hús- és baromfiipari segédanyag forgalmazója.


  Részletek
 • 4. SOYA GRAIN Kft.

  9022 Győr, Bajcsy-Zs. u. 72.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak